Do kraja godine nova fabrika namenske industrije

Bez autora
Aug 23 2012

Prvi potpredsednik Vlade zadužen za odbranu, bezbednost i borbu protiv korupcije i kriminala i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja godine u Srbiji biti otvorena nova fabrika složenih borbenih sistema i da će Rusija pomoći u plasmanu proizvoda srpske namenske industrije. Vučić je na kraju posete Moskvi, gde je razgovarao sa zamenikom predsednika Vlade Ruske Federacije zaduženim za odbrambenu industriju Dimitrijem Rogozinom, rekao da će već od ponedeljka naši stručnjaci krenuti sa pravljenjem programa i zajedničkih modela saradnje Srbije i Rusije u ovoj oblasti i da očekuje da će to doneti ozbiljne rezultate. Cilj, koji će se svakako ispuniti, jeste da se pre kraja godine otvori nova fabrka složenih borbenih sistema, slična nekadašnjem “Đuri Đakoviću”, a za to je potreban plasman naše robe u svetu i u tome se očekuje značajna podrška Rusije. Rogozin je izrazio uverenje da će Srbija postići ozbiljne rezultate u narednom periodu i potvrdio da će naša zemlja imati podršku Rusije.

Do kraja godine nova fabrika namenske industrijePrvi potpredsednik Vlade zadužen za odbranu, bezbednost i borbu protiv korupcije i kriminala i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja godine u Srbiji biti otvorena nova fabrika složenih borbenih sistema i da će Rusija pomoći u plasmanu proizvoda srpske namenske industrije.

Vučić je na kraju posete Moskvi, gde je razgovarao sa zamenikom predsednika Vlade Ruske Federacije zaduženim za odbrambenu industriju Dimitrijem Rogozinom, rekao da će već od ponedeljka naši stručnjaci krenuti sa pravljenjem programa i zajedničkih modela saradnje Srbije i Rusije u ovoj oblasti i da očekuje da će to doneti ozbiljne rezultate.

Cilj, koji će se svakako ispuniti, jeste da se pre kraja godine otvori nova fabrka složenih borbenih sistema, slična nekadašnjem “Đuri Đakoviću”, a za to je potreban plasman naše robe u svetu i u tome se očekuje značajna podrška Rusije, rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, Rogozin je izrazio uverenje da će Srbija postići ozbiljne rezultate u narednom periodu i potvrdio da će naša zemlja imati podršku Rusije.

Vučić je dodao da je u razgovorima koje je vodio bilo reči i o ruskim kreditima i ulaganjima u našu zemlju, o čemu će se više znati već u prvoj polovini septembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik